Marianne Steuten-Dommels

Ik ben Marianne Steuten-Dommels, ik ben 47 jaar, getrouwd met Stephan en heb twee zonen, Ralph (14 jr) en Xander (11 jr).

Ik heb veel ervaring opgedaan met verzorgen, verplegen en begeleiden van kinderen en jongeren met diverse zorgbehoeften. Deze werkervaring heb ik opgedaan op een Verpleegkundig Kinderdagverblijf, afdeling voor Kinderrevalidatie (VIN), verpleging en verzorging van kinderen in de thuissituatie enz. Ik ben in het bezit een MBO niveau 4 opleiding Verpleegkundige en deze aangevuld met heel veel ervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met allerlei bijkomende ontwikkelingsproblematiek en/of stoornissen (autisme) in de leeftijd van 0 tot 18 jaar middels een individueel en ontwikkelingsgericht dagprogramma volgens een methodisch proces. Ieder kind bevind zich op een ander ontwikkeling – sociaal emotioneel niveau waardoor ik op ieder kind anders inspeel op de behoeften die zij hebben. Daarnaast heb ik theoriecertificaten voor de post HBO opleiding tot Kinderverpleegkundige Extramuraal. Deze ervaring heeft mij enorm verrijkt en hierdoor heb ik mij kunnen ontplooien tot de professional die ik vandaag de dag ben.

Ik werk 24 uur per week op een groep waar kinderen logeren bij Epilepsiecentrum Kempenhaeghe in Heeze en werk daarnaast als ZZP-Verpleegkundige via Maatzorg Brabant sinds maart 2020 ½ dag in de week (vast woensdagochtend) en als oproeper op de Mytylschool Eindhoven en ondersteun ik gezinnen en hun kinderen in de thuissituatie.
Mijn hart en ziel ligt in de kinderzorg en daar wil ik me met mijn bekwaamheden voor blijven inzetten.