Eefje de Laat-Kuijken

Hoi! Graag stel ik me even aan je voor. Eefje de Laat-Kuijken, 34 jaar. Afgekort: Eef.

Ik woon in Den Bosch samen met mijn man en dochtertje van ruim 1 jaar.
Na het behalen van mijn SPH-diploma, ben ik gaan werken bij Kentalis. Hier heb ik 11 jaar lang met veel plezier gewerkt. In die tijd heb ik op 3 woongroepen gewerkt met kinderen en jongeren en zodoende veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen.
Daarna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, vooral omdat ik zag hoe fijn het is om 1-op-1 begeleiding te bieden. Als zzp’er ben ik verder gegaan met het werken in gezinnen. Als gezinsbegeleider sta ik in nauw contact met ouders en kinderen, die ik zoveel mogelijk ondersteun vanuit de eigen omgeving. Ook onderneem ik activiteiten buitenshuis, of maak ik uitstapjes met cliënten alléén of eventueel samen met broertje/zusje.

Sinds kort werk ik via Maatzorg Brabant op de Mytylschool in Eindhoven, voor leerlingen met een pgb die net een beetje meer ondersteuning nodig hebben bij ADL en in de klas.

Alles wat je aandacht geeft groeit!