Jacqueline van Keulen

Mijn naam is Jacqueline van Keulen.

Na mijn opleiding SPW, ben ik direct gaan werken op de Hondsberg Een instelling voor kinderen met complexe problematieken; gedragsmatig, laag-sociaal emotioneel nivo etc. Een hele mooie, leerzame, interessante werkplek waar ik me heb mogen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Ik kijk terug op 30 jaar werkplezier.

Vanaf Januari 2020 ben ik volledig ZZP-er geworden. Inmiddels werk ik 4 dagen per week middels MaatzorgBrabant op de mytylschool te Eindhoven. Daarnaast begeleid ik een aantal cliënten in de thuissituatie.

Geen 1 dag is hetzelfde. Ontzettend leuk! Voor mij een nieuwe uitdaging/afwisseling omdat deze doelgroep vooral zorg en ondersteuning nodig heeft op het motorische vlak. Iets waar ik voorheen weinig mee te maken heb gehad. Natuurlijk neem ik mijn andere kwaliteiten mee en kan ik deze bijvoorbeeld goed in zetten in de contactname met de leerlingen, creatief zoeken naar mogelijkheden etc.

Ik kan zeggen dat ik ontzettend leuk werk heb!