Franka Herps

Ik ben Franka Herps 47 jaar en woonachtig in Veldhoven. Getrouwd en moeder van twee dochter van 8 en 11 jaar.
In 1990 ben ik mijn zorg carrière begonnen in het verpleeghuis en in later in een woongroep voor dementerende ouderen. Hier heb ik mijn diploma ziekenverzorgende behaald.

De opleiding doktersassistenten heb ik afgerond in 1999.
Maar van kinds af aan wilde ik zuster worden in het ziekenhuis en ben toen 1990 begonnen aan de opleiding verpleegkunde. Tijdens de opleiding en met het diploma op zak van verpleegkundige Ik heb op verschillende afdelingen in het MMC in Veldhoven gewerkt, waarvan de laatste 7 jaar op de kraamsuites en een jaartje op de kinderpolikliniek.

De stap naar ZZP-er heb ik gezet in 2018, het was een grote stap maar een waarvan ik geen spijt heb gehad. Ik heb me hierdoor verder kunnen ontwikkelen en kennis gemaakt met andere werkvelden.
In 2018 werd ik benaderd om het team op de Mytylschool te komen versterken en ik heb deze kans met beide handen aangegrepen. Hier werk in nu nog steeds en inmiddels drie dagen in de week met heel veel plezier.