Sonja van Burg

Ik ben Sonja van Burg, 36 jaar en woon in Veghel.

Sinds 5 jaar werk ik als zelfstandige. Eerst vooral in gezinnen die een kind met een beperking hebben en nu vooral in kleinschalige projecten en organisaties. Zo werk ik sinds Juni 2020, 2 a 3 dagen in de week via Maatzorg Brabant, op de Mytylschool in Eindhoven. En daarnaast zo´n 2 dagen in de week op een Zorgboerderij. De afwisseling vind ik erg leuk en maakt het uitdagend voor mij. Daarnaast ondersteun ik nog een aantal gezinnen die wat extra hulp nodig hebben. Dat kan zijn om een keer op te passen, maar ook helpen om een logeerhuis op te zetten. Ook ben ik bezig om een woensdagmiddag- en weekendopvang op te zetten.

De diepgang in mijn werk zoek ik vooral in het contact met de client. Zo heb ik veel ervaring in communicatie en sensorische activiteiten. Dit door mijn vroegere werk bij Kentalis. Daarbij heb ik scholingen gevolgd voor een aantal verpleegtechnische handelingen waardoor ik voor veel clienten het complete pakket kan aanbieden en goede zorg en begeleiding op maat kan geven.