Yvonne van den Dungen

Ik ben Yvonne van den Dungen, 50 jaar, woonachtig in Liempde, getrouwd en moeder van 2 dochters van 17 en 19. In 1989 ben ik na de HAVO de inservice-opleiding gaan doen tot Z-verpleegkundige. Ik heb vanaf die tijd een aantal werkplekken gehad, zoals SWZ, Lunetzorg en de Hondsberg. In 2017 heb ik ontslag genomen bij mijn laatste werkgever en ben ik volledig zelfstandig gaan werken door een eigen bedrijfje te starten genaamd Y-Care. Ik werk op het moment bij 3 gezinnen in de thuissituatie en op de mytylschool in Eindhoven ben ik 2 tot 3 dagen in de week werkzaam voor de begeleiding en verzorging van de leerlingen. Het was destijds een hele stap voor me om mijn vaste baan op te geven voor deze nieuwe uitdaging, maar ben heel erg blij dat ik de stap naar zelfstandigheid heb durven nemen. Ik kan nu daar waar nodig mijn ondersteuning bieden en middels direct overleg met ouders ook zien wat deze samenwerking oplevert voor zowel het kind als de ouders. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen want dat is precies waar mijn hart ligt.