Willemijn van Velsen

Ik ben Willemijn van Velsen en heb me in augustus 2020 aangesloten bij Maatzorg Brabant.

Ik werk sinds 2013 als zzp’er in de zorg. Mijn zorg ervaring heb ik opgedaan bij Fokus Wonen. Daarna ben ik voor mezelf begonnen en heb ik in 2015 mijn diploma Verzorgende IG gehaald, en ben ik nu in opleiding tot verpleegkundige. Ik hoop mijn diploma komende schooljaar in ontvangst te nemen.

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij zorg aan volwassenen met verschillende spierziekten en aandoeningen. De meeste van mijn cliënten hadden de ziekte ALS. Ik heb zodoende veel ervaring met non-verbale communicatie, gebruik van de letterkaart en de Tobii, invasieve en non invasieve beademing, slikproblemen en sondevoeding.

Sinds een aantal jaar heb ik ook wat meer ervaring opgedaan met zorg aan kinderen in een PGB situatie, en voordat ik in de zorg ging werken heb ik de lerarenopleiding PABO gevolgd, waar ik mijn propedeuse gehaald heb. Nu komen zowel mijn werkervaring als mijn pabo achtergrond bij elkaar.

Bij Maatzorg bundelen we onze kennis en ervaringen en leren we van elkaar. Ik ben dankbaar daar deel van te mogen zijn.